Bedrijfsprofiel

Zijlstra Uitdeuktechniek is gespecialiseerd in het herstellen van verschillende soorten schade. Onze specialisatie is het uitdeuken van uw auto zonder dat we de auto opnieuw hoeven te spuiten. Dit bespaart onnodig veel kosten en is de goedkoopste vorm om deuken uit uw auto te halen. Repareer hagelschade en parkeerdeuken efficiënt met de Push & Paint techniek van Zijlstra Uitdeuktechniek!

Naast het uitdeuken zonder spuiten, herstellen wij ook lakschade en beschadigingen in het interieur. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, of kijk rond op de website voor onze diensten en het werk dat wij leveren.

Kleine investering, grote winst

Zijlstra Uitdeuktechniek repareert snel en biedt een hoge kwaliteit. We zijn zo zeker van onze kwaliteit dat we hier garantie op leveren. Niet goed? Geld terug!

Dankzij onze reparatie kunt u veel geld besparen. Zo is uw auto meer geld waard bij de inruil of verkoop en daalt bij lichte schade uw no-claim nauwelijks of niet!

Informeer altijd van tevoren wat een reparatie gaat kosten. Vaak kunt u herstel van kleine beschadigingen namelijk beter zelf betalen dan opgeven bij de verzekering. Zo verliest u geen no-claim en bespaart u geld voor leuke dingen.

Garantie op schadeherstel

Wij leveren kwaliteitreparaties en geven garantie op alle door ons herstelde schade. No cure, no pay!

Mobiele service

Zijlstra Uitdeuktechniek is hét adres voor het herstellen van lichte schade aan uw auto. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht. Naast onze werkplaats hebben wij ook een mobiele service. We zijn in het bezit van drie volledig ingerichte auto's om op locatie te kunnen herstellen. Onze vakbekwame monteurs komen graag bij u langs, zodat u er geen werk van heeft en uw bezit niet hoeft te missen.

Neem contact met ons op voor meer informatie en de voorwaarden.