Diensten

Restylen - uitdeuken zonder spuiten

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Voor u het weet ontstaat er lichte schade  aan uw auto, bedrijfswagen of vrachtauto. Heeft u kleine schade opgelopen, dan kunnen wij dit snel en met een hoge kwaliteit herstellen.

Uitdeuken zonder spuiten is de oplossing voor kleine deukjes door parkeerschade en hagelschade. Door een speciale herstelwijze worden deukjes uit het plaatwerk gewreven. Deze methode kan worden toegepast wanneer de laklaag onbeschadigd is en zal vaak veel goedkoper uitpakken dan het geheel of gedeeltelijk overspuiten van uw auto.

Uitdeuken zonder spuiten is zeer specialistisch werk. Niet iedereen beheerst de techniek en heeft kennis om een perfect resultaat te verkrijgen. Zijlstra Uitdeuktechniek heeft deze vakkennis in huis en beheerst de techniek tot in perfectie. We herstellen uw auto zo dat de opgelopen schade absoluut niet meer te zien is!

Het restylen gebeurt in de werkplaats van Zijlstra Uitdeuktechniek. Ziet u geen mogelijkheid om bij ons te komen? Wij komen dan graag bij u met de mobiele service!

Push&Paint

Heeft u kleine schade opgelopen waarbij de laklaag is beschadigd? Dan kan met de Push&Paint techniek de deuk worden verwijderd en onzichtbaar worden overgespoten. Ook deze techniek is voordelig, omdat de lak zoveel mogelijk onbeschadigd blijft. 

Interieurreparatie

Het interieur van uw auto, boot, caravan is kwetsbaar en kan snel beschadigen. Van brandgaatjes in de bekleding tot krassen op kunstof kastjes: voor alle kleine schade is een oplossing. Wij zijn toonaagevend op het gebied van reparaties voor bijvoorbeeld leer, velours, vinyl en kunststof. Ook met ander materiaal kunnen we goed overweg. Beschadigingen? Vraag ons naar de mogelijkheden!

Hagelschade

U heeft het vast wel eens meegemaakt; zo schijnt de zon, en even later zit u in een hagelbui en vallen inmens grote hagelstenen uit de lucht. Deze kunnen flinke schade toebrengen aan het lakwerk van uw auto. Deuken die hoge kosten met zich mee kunnen brengen in de reparatie.

Bij Zijlstra Uitdeuktechniek kunnen wij hagelschade bijna altijd onzichtbaar voor u repareren. Om dat resultaat te bereiken gebruiken wij een speciale techniek; het restylen.

Lakschade

Het gebeurt vaker dan u denkt; kleine beschadigingen aan de laklaag van uw voertuig. Deze kleine beschadigingen kunnen wij voor u herstellen.

Bumperschade, krasjes en steenslag vallen onder kleine lakschade. Vervelend en blijvend zichtbaar vooral voor u zelf! Wij lossen dit in een mum van tijd voor u op door middel van spotrepair.

De techniek staat niet stil. Welke kleur uw auto ook heeft: wij kunnen elke finish aanmaken met kleurondersteuning van ppg industries (producent van tientallen automerken). U zult niets terug zien van de kleine beschadigingen.