Restylen - uitdeuken zonder spuiten

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Voor u het weet ontstaat er lichte schade  aan uw auto, bedrijfswagen of vrachtauto. Heeft u kleine schade opgelopen, dan kunnen wij dit snel en met een hoge kwaliteit herstellen.

Uitdeuken zonder spuiten is de oplossing voor kleine deukjes door parkeerschade en hagelschade. Door een speciale herstelwijze worden deukjes uit het plaatwerk gewreven. Deze methode kan worden toegepast wanneer de laklaag onbeschadigd is en zal vaak veel goedkoper uitpakken dan het geheel of gedeeltelijk overspuiten van uw auto.

Uitdeuken zonder spuiten is zeer specialistisch werk. Niet iedereen beheerst de techniek en heeft kennis om een perfect resultaat te verkrijgen. Zijlstra Uitdeuktechniek heeft deze vakkennis in huis en beheerst de techniek tot in perfectie. We herstellen uw auto zo dat de opgelopen schade absoluut niet meer te zien is!

Het restylen gebeurt in de werkplaats van Zijlstra Uitdeuktechniek. Ziet u geen mogelijkheid om bij ons te komen? Wij komen dan graag bij u met de mobiele service!